Hos oss på Vox är tanken att du skall mixa och matcha maträtter från vårt utbud av vegetariska rätter till kött och fiskrätter och smakliga dipper med härliga coktails. Sträck dig över bordet, dela tallrikar och pröva nya kryddor och kombinationer som är inspirerade av mellanöstern. Glöm inte bort att ingen mat smakar lika gott som mat man delar med vänner.

Meny
Lynx illustration

Välkommen till Vox Restaurang Jönköping

Vox Restaurang Jönköping ligger på Lantmätargrand 2 i centrala Jönköping en sidgata från shoppingstråket Östra Storgatan. Vi serverar frukost, lunch och middag.

Telefonnummer:
036-770 07 00

Email:
bookings@voxrestaurant.se

Följ oss på sociala medier:
Facebook Instagram

Join the party!

FRUKOST – Läs mer

Mån – Fre 06.00 – 09.30
Lör – Sön 07.00 – 11.00

LUNCH – se menyn

Stängt tillsvidare.

A LA CARTE – se menyn

Tis – Lör 17.00-22.00
Tillfälligt stänger restaurangen 20.00 efter restriktioner kring alkoholservering.
Vår rekommendation är att inte boka bord efter 19.30 för att ha tid att avnjuta middagen innan 20.30 då restaurangen måste vara tom enligt alkohollagen.

En gång för länge länge sedan i ett land långt långt bort, föddes en ovanlig chucka fågel – Baba. Hon bestämde sig för att resa över hela Mellanöstern och Medelhavet på hennes magiska flygande matta. Hon packade sin ryggsäck och flög över mytesomspunna bazaarer. När hon kom till Nilen hade hon uppfunnit hummus och falafel. Ett århundrade senare hade hon uppfunnit 1000 maträtter och några aromatiska, speciella drinkrecept som hon gav till en gammal beduin i Egypten som gåva.

Nu bor Baba här och hon har gjort om sitt vardagsrum till en restaurang där hon kan visa upp sina fantastiska mezze-skapar skills (kryddoften kan kännas från långt bort och hennes hummus har en hemlig ingrediens… har jag hört). Nu väntar hon på att hennes vänner skall besöka henne. Lycko dig som är hennes vän!

Skriv upp dig för vårt nyhetsbrev!

Få senaste information och erbjudanden