Hos oss på Vox erbjuder vi i sommar en fräsch sommarmeny som du ska avnjuta med en kall öl, härliga cocktails eller en svalkande läsk. Vår härliga mezze är tillbaka i höst med nya spännande smaker! Den som väntar på något gott...

Meny
Lynx illustration

Välkommen till Vox Restaurang Jönköping

Vox Restaurang Jönköping ligger på Lantmätargrand 2 i centrala Jönköping en sidgata från shoppingstråket Östra Storgatan. Vi serverar frukost, lunch och middag.

Telefonnummer:
036-770 07 00

Email:
bookings@voxrestaurant.se

Följ oss på sociala medier:
Facebook Instagram

Join the party!

FRUKOST – Läs mer

Frukost är bara tillgänglig för hotellgäster då vi har begränsat antal platser och hög beläggning.

Boka din frukosttid via länken i bokningsbekräftelsen.

LUNCH – se menyn

Stängt tillsvidare.

A LA CARTE – se menyn

Tisdag – Lördag  18.00-22.00

I enlighet med de restriktioner vi har måste lokalen vara utrymd senast 22.30.
Vår rekommendation är att inte boka bord efter 21.30 för att ha tid att avnjuta middagen innan 22.30 då restaurangen måste vara tom enligt alkohollagen. Kom i god tid till din bokade tid. Vi förbehåller oss rätten av boka om/av ditt besök om vi inte har möjlighet att ta hand om er om ni kommer efter bokad tid.

En gång för länge länge sedan i ett land långt långt bort, föddes en ovanlig chucka fågel – Baba. Hon bestämde sig för att resa över hela Mellanöstern och Medelhavet på hennes magiska flygande matta. Hon packade sin ryggsäck och flög över mytesomspunna bazaarer. När hon kom till Nilen hade hon uppfunnit hummus och falafel. Ett århundrade senare hade hon uppfunnit 1000 maträtter och några aromatiska, speciella drinkrecept som hon gav till en gammal beduin i Egypten som gåva.

Nu bor Baba här och hon har gjort om sitt vardagsrum till en restaurang där hon kan visa upp sina fantastiska mezze-skapar skills (kryddoften kan kännas från långt bort och hennes hummus har en hemlig ingrediens… har jag hört). Nu väntar hon på att hennes vänner skall besöka henne. Lycko dig som är hennes vän!

Skriv upp dig för vårt nyhetsbrev!

Få senaste information och erbjudanden