Möten och Konferens på Vox Hotel

DOSPACE <3 Vox

Tillsammans med DOSPACE och deras unika lokaler har vi paket där du kan bo och äta på Vox och konferera, inspireras, prata och mötas på DOSPACE som ligger alldeles runt hörnet från Vox. Här har du möjlighet att boka lokaler från mindre grupprum upp till lokal som kan ta 40 personer. Kontakta oss så hjälper vi dig och berättar mer för din kommande konferensbokning.

VOX MÖTAS, ÄTA, BO

För att skapa en fantastisk konferens kombinerar vi de tre gyllene ingredienserna: energifyllda mötesrum, bra mat och Vox Hotel! Konferera på Kulturhuset Spira, checka in på Vox Hotel och avnjut ett glas bubbel i vår bar före du blir serverad din middag i Vox Restaurant. Spendera natten på Vox Hotel för att starta nästa dag med en härlig frukost! Vi kan erbjuda konferenspaket för upp till 206 personer.

Paketet inkluderar konferensrum på Spira, 3-rätters middag i Vox Restaurant och boende på Vox Hotel i standardrum eller Vox Smart.

Minst 15 övernattande rum på Vox Hotel.

För bokning, offert eller ytterligare information kontaktas: bookings@voxhotel.se

ARBETA PÅ VOX HOTEL

Gör Vox Hotel till din arbetsplats, ditt kontor borta från kontoret. Perfekt för Frilansare, Konsulter och Skapare. Arbeta på Vox Hotel paketet inkluderar gratis kaffe/te, snabbt WiFi, receptionsservice, rabatter och mer.

EN DAG PÅ VOX

En dag på Vox är ett konferenspaket som passar grupper som inte är i behov av ett konferensrum utan istället vill byta arbetsmiljö för extra inspiration. Vi reserverar ett bord i vår restaurang eller i vår lounge där du enkelt kan koppla upp dig på både WiFi och ansluta datorn till eluttag. Våra sviter går även att boka för mindre möten upp till 10 personer. Du får både lunch och kaffe under dagen.

För bokning, offert eller ytterligare information kontaktas: bookings@voxhotel.se

Skriv upp dig för vårt nyhetsbrev!

Få senaste information och erbjudanden