Möten och Konferens på Vox Hotel

HELDAG I NO19 BAR

Är du redo för en ny mötesmöjlighet? Vi på Vox har nu nya konferensmöjligheter i No19 Bar.  Här sitter ni avskilt i härliga öppna ytor med både projektor och blädderblock om ni så önskar.
Inga paket är omöjliga, varför inte starta med en fantastisk frukostbuffé, lunch i vår restaurang och hembakt fika vid lokalen. Ett perfekt avslut vore väl en baluns med en trevlig provning?
Vi kan ordna allt från frukostmöten, till heldagar till fler dagars möten här eller en kick off med sprit-, vin- eller cocktailprovning.

EN DAG PÅ VOX

En dag på Vox är ett konferenspaket som passar mindre grupper som vill byta arbetsmiljö för extra inspiration. Vi bokar en av våra fantastiska sviter med en magisk utsikt över Vättern, där kan du enkelt kan koppla upp dig på TV:n för presentationer, WiFi finns såklart och ansluta datorn till eluttag är inga problem. Våra sviter passar bra för 2-10 personer. Paketen går att kombinera precis som du vill, varför inte börja med vår härliga frukostbuffé och avsluta med middag i restaurangen och en avec i No19 Bar? Det går även bra att använda rummet för övernattning efteråt då det går att avskilja mötesdelen från sovrummet.

För bokning, offert eller ytterligare information kontaktas: bookings@voxhotel.se

DOSPACE <3 Vox

Tillsammans med DOSPACE och deras unika lokaler har vi paket där du kan bo och äta på Vox och konferera, inspireras, prata och mötas på DOSPACE som ligger alldeles runt hörnet från Vox. Här har du möjlighet att boka lokaler från mindre grupprum upp till lokal som kan ta 40 personer. Kontakta oss så hjälper vi dig och berättar mer för din kommande konferensbokning.

VOX MÖTAS, ÄTA, BO

För att skapa en fantastisk konferens för de större grupperna kombinerar vi de tre gyllene ingredienserna: energifyllda mötesrum, bra mat och Vox Hotel! Konferera på Kulturhuset Spira, checka in på Vox Hotel och avnjut ett glas bubbel i vår bar före du blir serverad din middag i Vox Restaurant. Spendera natten på Vox Hotel för att starta nästa dag med en härlig frukost! Vi kan erbjuda konferenspaket för upp till 206 personer.

Vi paketerar precis efter era önskemål.

Minst 15 övernattande rum på Vox Hotel.

För bokning, offert eller ytterligare information kontaktas: bookings@voxhotel.se

Skriv upp dig för vårt nyhetsbrev!

Få senaste information och erbjudanden