A la carte

Förrätter / Starters

 

Sashimi på pilgrimsmussla med gurka, ingefära, blåmussla, grädde och dill 165

Scallop sashimi with cucumber, ginger, sea mussel, cream and dill

 

Tartar på kalv med ostron, krutonger, broccolikräm och kålrabbi 160

Veal tartar with oyster, crutons, broccoli cream and kolhrabi

 

Tomater från Habo med buffelmozzarella, krutonger och basilika (vegetarisk) 125

Tomatoes from Habo with buffalo mozzarella, crutons and basil (vegetarian)

 

 

Varmrätter / Main courses

Ångad torsk med blåmusslor, vitvinsås, kantareller, quinoa och potatis 265

Steamed cod with sea mussel, chanterelle, quinoa and potato

 

Entrecôte med fänkål, potatis, knipplök, rödvinssky och rökt olivolja 275

Entrecôte with fennel, potato, spring onion, red wine gravy and smoked olive oil

 

Chiliburgare på långkokt högrev med avokado, srirachamajo, koriander och friterad potatis 185

Chili burger made from slowly cooked prime rib with avocado, sriracha mayonnaise, coriander and fried potato

 

Sotad Iberico med variation på majs, potatis, och brynt smör 255

Blackened Iberico with variation of corn, potato and burnt butter

 

Kantareller med potatis, broccolikräm, quinoa och knipplök (veg)  165

Chanterelle with potato, broccoli cream, quinoa and spring onion (vegetarian)

 

 

Desserter / Desserts

Karamelliserad banan med havre, kolasås och pistageglass 115

Caramelized banana, caramel sauce and pistachio ice cream

 

Chokladfondant med dulce de leche, karamellglass och gräddfil 125

Chocolate fondant with dulce de leche, caramel ice cream and sour cream

 

Chokladsorbet med olivolja, salt och krutong 45

Chocolate sherbert with olive oil, salt and croutons

 

Sorbet  35

 

Sherbert

 

Våra favoriter / Our favorites

Kökspersonalen väljer sina tre eller fem favoriter för kvällen 450/600

The kitchen staff chooses their tree or five favorites for the evening 450/600 

 

Psst! För de små finns en mindre meny.
Hey, the kids have their own menu.

 

Vi serverar a la carte måndag till lördag 17.00-22.00, (söndagar 18.00-21.00 18 juni – 13 augusti)
We serve a la carte Mon-Sat 17.00-22.00, (sundays 18.00-21.00 June 18th – August 13th)