A la carte

Förrätter / Starters

 

Sashimi på pilgrimsmussla med gurka, ingefära, blåmussla, grädde och dill 165

Scallop sashimi with cucumber, ginger, sea mussel, cream and dill

 

Tartar på ryggbiff med friterad svål, dragon och miso 145

Beef tartar with deep-fried pork rind, tarragon and miso

 

Vit och grön sparris med tryffelmajo och krutonger (vegetariskt) 145

White and green asparagus with truffle mayonnaise and croutons (vegetarian)

 

 

Varmrätter / Main courses

Bakad röding med rökt löjrom, bondbönor, potatis och friterade nässlor 265

Baked char with smoked bleak roe, broad beans, potato and fried nettles

 

Entrecôte med fänkål, potatis, knipplök, rödvinssky och rökt olivolja 275

Entrecôte with fennel, potato, spring onion, red wine gravy and smoked olive oil

 

Chiliburgare på långkokt högrev med avokado, srirachamajo, koriander och friterad potatis 185

Chili burger made from slowly cooked prime rib with avocado, sriracha mayonnaise, coriander and fried potato

 

Ångad torsk med mandelpotatispuré, vitlök, kronärtsskockor, qinoua 270

Steamed cod with puré from almond potato, artichoke and quinoa

 

Mandelpotatispuré, vitlök, kronärtsskockor, fänkål, qinoua och rökt olivolja (vegetariskt) 175

Puré from almond potato with garlic, artichoke, fennel, quinoa and smoked olive oil (vegetarian)

 

 

Desserter / Desserts

Jordgubbar med citronkräm, friterat rispapper och kokos 115

Strawberries with lemon curd, fried rice paper and coconut

 

Chokladfondant med dulce de leche, karamellglass och gräddfil 125

Chocolate fondant with dulce de leche, caramel ice cream and sour cream

 

Chokladsorbet med olivolja, salt och krutong 45

Chocolate sherbert with olive oil, salt and croutons

 

Gräddfilssorbet med citronverbena 35

Sour cream sherbert with lemon verbena

 

 

Våra favoriter / Our favorites

Kökspersonalen väljer sina tre eller fem favoriter för kvällen 450/600

The kitchen staff chooses their tree or five favorites for the evening 450/600 

 

Psst! För de små finns en mindre meny.
Hey, the kids have their own menu.

 

Vi serverar a la carte måndag till lördag 17.00-22.00, (söndagar 18.00-21.00 18 juni – 13 augusti)
We serve a la carte Mon-Sat 17.00-22.00, (sundays 18.00-21.00 June 18th – August 13th)